Regionale arbejdsgrupper

I DPHS har vi, eller arbejder på at få, arbejdsgrupper i hver region. På nuværende tidspunkt har vi kun oprettet dem på Sjælland, Hovedstaden og i Midtjylland. Det er hensigten at de skal oprettes i alle regioner.

Region Sjælland

Morten Lindkvist. Bestyrelsesmedlem for Region Sjælland.

Ulrik Jørgensen Ulrik Jørgensen. Paramediciner og kører til daglig i Køge. Her er jeg også med i gruppen der passer regionens Præ- og interhospitale transportenhed (PIT), som ligeledes er en del af projekt Advanced Paramedic (APM). Jeg er meget fokuseret på at være med til at lave en passende og valid kompetenceudvikling, samt nedbryde nogle af de barrierer, der eksisterer mellem ambulancetjenesten og det etablerede sundhedsfaglige system. Ting tager tid, men med de fremskridt vi gør i øjeblikket, mener jeg vi er godt på vej væk fra chauffør-titlen og hen mod first-line-akutbehandlingsudøvere, også i borgernes øjne.  

Morten Kelsen. Arbejder som Avanced Paramedic / SFV ved Region Sjælland og ansat siden 2013. Har været ansat som Paramediciner/Instruktør Roskilde Brandvæsen 2011 – 2013. Paramediciner/Instruktør Frederiksberg Brandvæsen 2009 – 2011. Paramediciner/Instruktør FALCK 2006 – 2009. Ambulancebehandler/Brandmand/Instruktør Frederiksberg Brandvæsen 1988 – 2006. Tidligere har jeg været formand i DPMS siden opstarten af selskabet i 2007. Jeg er også PHTLS kursusleder / Instruktør siden 2002, Instruktør og Fasilitator uddannet og underviser i dag følgende steder: CAMES Region Hovedstaden – CUK Region Sjælland

Michael Lund Byskov. Uddannet Paramediciner i 2010. Til daglig ansat i Region Sjælland som sundhedsfaglig visitator i Slagelse og Advanced Paramedic på akutbilen i Kalundborg. Har gennem de sidste 10 år været involveret i den udvikling vores fag har gennemgået på uddannelsesområdet. Finder det inspirerende at være en del af den proces og håber fortsat at kunne være med til at styre vores fag i den rigtige retning med fokus på uddannelse og evidensbaseret virke.

Ken Theiltoft. Information på vej

Region Hovedstaden

Peder Ersgaard

Peder Ersgård. Formand og bestyrelsesmedlem for Hovedstaden.

Emil Moll Staunsager.Ambulancebehandler hos Falck på St. Gilleleje. Startede som elev hos Falck i 2010 og skiftede i 2015 til Hovedstadens Beredskab. Er for nyligt startet i Falck Hovedstaden igen. Har en enorm interesse i redderuddannelsen. Er fagligt engageret i at udvikle vores fag, samt uddanne kollegaer på Erhvervsskolen Nordsjælland som timeunderviser. Har siddet i bestyrelsen hos Dansk Selskab for Ambulance og Paramedicin.

Morten Bernes. Arbejder som paramediciner på station Frederiksberg i Hovedstadens Beredskab, og har tidligere været ansat i Falck på bl.a. stationerne Hvidovre og Lyngby. 

Region Midtjylland

Svend Vittinghus. Bestyelsesmedlem for Region Midtjylland.

Bent Zilmer-Pedersen. Bent Zilmer-Pedersen. Er 37 år og ansat ved Præhospitalet i Region Midtjylland. Jeg startede ved Falck i Randers i 2006 og er nu uddannet Paramediciner og har tidligere arbejdet som Operativ Speciale Ansvarlig ved Falck i 5 år. Går meget op i uddannelse, simulation og udvikling af faget. Jeg vil gerne arbejde på at få nedbrudt faggrænserne og presse på, for at vores fag kan bruges til flere opgaver i samfundet. Derudover vil jeg gerne arbejde på at få lavet et nationalt mesterskab i Præhospital behandling, for at øge fagligheden i Danmark og gøre andre opmærksomme på vores høje faglige niveau.

Region Syddanmark

Kommer…

Region Nordjyland

Kommer…