International Paramediciner dag – 08072022

I dag er det “International paramedics day”, en dag hvor vi hylder verdens paramedicinere. Det er en dag hvor vi tager en pause fra det til tider hårde kliniske arbejde, det seriøse og det bekræftende, for at skabe opmærksomhed omkring vores fag, vores arbejde og vores fremtid.

I DPHS arbejder vi konstant for at fremme det Præhospitale område og skabe opmærksomhed for uddannelse og opgaver til det Præhospital hospitalet personale. Paramedicinerne i Danmark kæmper fælles hver dag for at levere den bedst mulige behandling og service til alle de borgere de møder og de gør det med største passion og stolthed. Det mener vi er værd at hylde. Så hvis du møder en paramediciner i dag, eller en af de nærmeste dage, så klap dem på skulderen, ros dem og anerkend det, det betyder rigtig meget at få den anerkendelse.

I Danmark vil DPHS bruge denne dag, denne Internationale paramedics day, til at sætte fokus på det hårde arbejde der bliver lavet i kulissen, for at sikre en ny og bedre paramediciner uddannelse i danmark. Vi har brug for at løfte niveauet i danmark, vi har brug for en bedre og mere akademisk funderet uddannelse. Det har vi for at sikre vi forsat udvikler os, for at sikre at vi selv har kompetencen til at udvikle vores eget fag, til at deltage i og til at producere forskning som skal være grundlaget for den behandling vi yder og den udvikling og retning vores fag skal bevæge sig i.

DPHS ønsker alle Præhospitale kolleger, og ikke mindst alle paramedicinere en rigtig god International Paramedics day.

Skriv et svar